OBSEQUES-IMPAYEES.FR

                  N°1 OF FUNERAL DEBT COLLECTION
                                     +33 (0)3 28 43 35 00

Image

Invordering

Onbetwiste leider in de invordering van begrafenis in België ondersteunen wij u in de minnelijke en gerechtelijke invordering . Naast brieven, e-mails en telefoontjes hebben we 39 veldverzamelaars die huisbezoeken verrichten. Onze diensten zijn gratis in het geval van een herstelfout.

Zoeken naar adressen en enquêtes

Een erfgenaam heeft u zijn nieuwe adres niet gegeven? Geen paniek, we hebben in-House, een dienst van civiele onderzoeken die ons in staat stelt om de nieuwe coördinaten van meer dan 95% van de mensen te vinden. We voeren ook kredietonderzoeken uit bij individuen of bedrijven.

Image
Image

onbetaalde verwijdering van marmer

Wij begeleiden u op het wettelijke kader, zodat u uw eigendomsreserves kunt doen gelden en aldus onbetaalde monumenten in volledige wettigheid kunt deponeren.


Opstellen van juridische en boekhoudkundige documenten

Zijn uw offertes, referenties, inkooporders en voorwaarden up-to-date en in overeenstemming met de wetgeving? Waarschijnlijk niet, nogmaals, ons bedrijf vergezelt u en voert de controle uit van uw juridische en boekhoudkundige documenten om u in overeenstemming te brengen met de geldende wetgeving

Image

Een monument gelegd maar niet betaald ?

Niet-conforme T&C's ?

Een geschil met de familie ?